Botox in Volkel Uden bij SkinFix

Botox in Volkel Uden

Voor een behandeling met Botox in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Botox wint al een aantal jaren flink aan populariteit en wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Ook mannen weten steeds vaker de weg naar een botox-behandeling te vinden. Helaas doen zich nog veel onzinverhalen op het internet de ronde, wat sommige mensen ervan weerhoudt om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want een behandeling met botox is eenvoudig en heeft een groots effect. Onze cosmetisch arts Maarten, die zich als een van de weinige officieel cosmetisch arts mag noemen, kiest alleen voor een gedoseerd gebruik van botox, met als doel de huid te verjongen en frisser te maken en niet om de spier geheel plat te leggen. Hierdoor is het resultaat geheel natuurlijk en ziet de huid er jonger uit.

Wat is en doet botox?

Botox is een afkorting van botuline toxine; een eiwit dat de zenuwen die spieren aansturen tijdelijk verlamt. Door een botox-inspuiting trekt de spier tijdelijk minder krachtig samen. Veel mensen kennen botox alleen als een anti-rimpelbehandeling, maar botox kan ook voor medische doeleinden worden ingezet zoals bij migraine, tandenknarsen of overmatige transpiratie. Voor cosmetisch gebruik zijn de bekendste zones de fronsrimpel (tussen de wenkbrauwen), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Andere effectieve behandelingen zijn bijvoorbeeld het kuiltje in de kin, de lijntjes rondom de neus en afhangende mondhoeken.

Over onze behandeling

SkinFix werkt uitsluitend met een gespecialiseerde arts van KNAP CLINIC uit Amsterdam. Cosmetisch arts Maarten Façee Schaeffer heeft ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van botox-behandelingen. Door botox gedoseerd in te zetten tijdens een behandeling, wordt de spier niet geheel ‘plat’ gelegd. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Botox wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren. Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op.

Botox Volkel Uden

Hierdoor worden rimpels zichtbaar minder of verdwijnen zelfs. Het effect van botuline toxine is echter niet blijvend, want na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer en zal de behandeling herhaald moeten worden.

Baby-botox

Baby-botox is een milde versie van een ‘gewone’ botox-behandeling. Bij baby-botox wordt gebruik gemaakt van een lage dosering botuline toxine, waardoor de spieren maar deels verlamd worden. Hierdoor blijft de bewegingsmogelijkheid van de gezichtsspieren in stand en behoudt u uw mimiek. Het effect van de inspuiting zal hier zo’n twee maanden zijn.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken, zodat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Hoe maak ik een keuze tussen botox of fillers?

Geef goed aan welk effect u wenst te behalen. Ik zal u adviseren over de keuze tussen botox en/of filler. De keuze tussen de verschillende fillers maak ik op basis van uw wens. De hyaluronzuurfillers zijn ingedeeld op viscositeit. De stevige, viskeuze producten worden diep in de huid geïnjecteerd om volume te geven, de dunnere producten worden oppervlakkig geïnjecteerd om fijnere lijntjes weg te werken.

Is het gebruik van botox gevaarlijk?

Botox wordt al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van botox. De hoeveelheden die we gebruiken binnen ons vakgebied leveren geen gevaar op.

Wat zijn de kosten van een botox behandeling?

De kosten van een botox behandeling kunt u HIER vinden.

Meer weten over botox in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS