Botox in Volkel Uden bij SkinFix

Voor het behandelen met Botox in Volkel Uden bent u bij SkinFix aan het juiste adres. Botox wint al een aantal jaren flink aan populariteit en wordt voor steeds meer doeleinden ingezet. Ook mannen weten steeds vaker de weg naar een botox-behandeling te vinden. Helaas doen zich nog veel onzinverhalen op het internet de ronde. Dit kan sommige mensen ervan weerhouden om een behandeling te ondergaan. Volledig onterecht, want behandelen met botox is eenvoudig en heeft zeker een groots effect. Onze cosmetisch arts Anke, kiest alleen voor een gedoseerd gebruik van botox. Het doel is de huid te verjongen en frisser te maken. Zeker niet om de spier geheel plat te leggen. Hierdoor is het resultaat geheel natuurlijk en ziet de huid er tevens ook jonger uit.

Wat is en doet botox?

Botox is een afkorting van botuline toxine. Met dit eiwit verlammen we tijdelijk de zenuwen die spieren aansturen. Met het inspuiten van botox trekt de spier tijdelijk minder krachtig samen. Veel mensen kennen botox alleen voor het behandelen van rimpels. Maar botox kan ook voor medische doeleinden worden ingezet. Zoals bijvoorbeeld bij migraine, tandenknarsen of overmatige transpiratie. Bij cosmetisch gebruik zijn de bekendste zones de fronsrimpel (tussen de wenkbrauwen), voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes. Maar het behandelen van bijvoorbeeld het kuiltje in de kin, de lijntjes rondom de neus en afhangende mondhoeken zijn ook erg effectief.

Botox

Over onze behandeling

Wij werken uitsluitend met een gespecialiseerde arts aangesloten bij de NVCG. Cosmetisch arts Anke Hoogers-Leufkens heeft ruimschoots aantoonbare ervaring op het gebied van het behandelen van botox. Wanneer botox gedoseerd gezet wordt, zal de spier niet geheel ‘plat’ gelegd worden. Hierdoor is het resultaat veel natuurlijker en ziet uw huid er jong en stralend uit. Botox wordt ingezet voor dynamische rimpels die veroorzaakt worden door samentrekking van spieren. Ze worden ook wel expressierimpels genoemd. Bij statische rimpels (die altijd zichtbaar zijn) worden veelal fillers gebruikt. Deze filler vult als het ware de rimpel van binnenuit op. Rimpels worden zichtbaar minder of verdwijnen zelfs. Het effect van botuline toxine is echter niet blijvend. Want na een periode van drie tot vier maanden herstelt de spier zich weer. De behandeling zal dan herhaald moeten worden.

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox zorgt dat spieren minder krachtig samentrekken. Dit zorgt dat rimpeltjes die ontstaan tijdens bijvoorbeeld fronsen zullen verminderen. Fillers geven volume. Ze kunnen bijvoorbeeld een rimpel of plooi minder diep maken of een wang iets voller.

Hoe maak ik een keuze tussen botox of fillers?

Geef goed aan welk effect u wenst te behalen. Onze cosmetisch arts zal u adviseren over de keuze tussen botox en/of filler. De keuze tussen de verschillende fillers maakt hij op basis van uw wens. De hyaluronzuurfillers zijn ingedeeld op viscositeit. De stevige producten worden diep in de huid geïnjecteerd om volume te geven. De dunnere producten worden oppervlakkig geïnjecteerd om fijnere lijntjes weg te werken.

Is het gebruik van botox gevaarlijk?

Botox wordt al meer dan twintig jaar gebruikt in de geneeskunde. Er zijn veel studies gedaan naar lange en korte termijn gevolgen van botox. De hoeveelheden die gebruikt worden leveren geen gevaar op.

Wat zijn de kosten van een botox behandeling?

De kosten van een botox behandeling kunt u HIER vinden.

Meer weten over botox in Volkel Uden?
Neem gerust contact met ons op!

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS