Botox, meest bekende injectable!

 In Cosmetisch arts, Laatste nieuws

Botox behandelingen zijn geen taboe meer

Botox behandelingen zijn onder de injectables het meest bekend en zijn zeker geen taboe meer. Iedereen wil er goed uit zien en op een natuurlijke, onopvallende manier de tekenen van huidveroudering behandelen. En dat kan door middel van botox behandelingen. Kleine groefjes, rimpels of fijne lijntjes, kunnen veroorzaakt worden door het samentrekken van de spieren in het gezicht. Sommige mensen hebben daardoor ongewild een norse uitdrukking in het gezicht. Dit komt dan vooral door een diepe fronsrimpel of voorhoofdsrimpels. Ook fijne lijntjes rondom de ogen zijn niet gewenst.

Wat doet de cosmetisch arts bij botox behandelingen?

 

Rimpels die veroorzaakt worden door overmatige spierspanning kunnen eenvoudig behandelt worden met botox.
Voor dat de behandeling start, bespreekt onze officieel gecertificeerde cosmetisch arts Maarten Facee Schaeffer van KNAP CLINIC uitgebreid uw wensen door. Hij vertelt u precies wat hij gaat doen. Daarnaast gaat hij tekenen op het gezicht om zo heel nauwkeurig te werk te kunnen gaan.
De zeer fijne injecties zorgen voor een kortdurende pijn door het prikje, die binnen enkele seconde weg trekt. Het prikken van veelal kleine hoeveelheden met een zachte hand is vrijwel pijnloos en verdoving is niet nodig. Het motto van onze cosmetisch arts is “less is more”. Daarnaast geeft een combinatie van huidverbeterende behandelingen en bijbehorende producten het meest natuurlijke en mooiste resultaat. Een huid die in een goede conditie is heeft veel   langer plezier van de botox behandeling.

Wat is en doet botox?

Botox is een merknaam. De werkzame stof van deze injectable is botuline toxine en dit zorgt ervoor dat de spieractiviteit wordt vermindert. Doordat de spieractiviteit vermindert wordt, wordt de rimpel minder zichtbaar. Veelal worden de diepe groeven veroorzaakt door het overmatig aanspannen van de spieren tussen de wenkbrauwen. Om te voorkomen dat deze gewoonterimpel een blijvende groef wordt, is het aan te bevelen om de fronsrimpel preventief te behandelen met botox. Ook als het gaat om de aanpak van kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, afhangende mondhoeken en een gummy smile zijn botox behandelingen zeer geschikt om rimpels te verminderen en zelfs te voorkomen.

Interesse?

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een consult. Op deze manier kunt u uw wensen en de eventuele kosten van de behandeling bespreken met de cosmetisch arts. Het consult is altijd gratis.

Maak hier een afspraak

Recent Posts

Leave a Comment

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS