Acne? Wij helpen je er graag vanaf!

Acne, bijna iedereen krijgt op een bepaald moment last. Het is niet raadzaam om, wanneer dit huidprobleem zich voordoet, zelf te blijven experimenteren, omdat het zich kan manifesteren als een ernstig huidprobleem. Het is daarom heel belangrijk om in een vroeg stadium een schoonheidsspecialist te raadplegen. En dan bent u voor een professionele behandeling met NIMUE, Dr. K Dermal Health of pHformula bij ons aan het juiste adres.
Wij zijn de acne specialist in Volkel, omgeving Uden, Veghel, Boekel, Erp, Mill en Oss.

We spreken van acne als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn.
Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid:
er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen.
Het komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Acne

Hoe ontstaat Acne?

Acne ontstaat onder andere doordat dode huidcellen de ingang van huidporiën vernauwen of blokkeren. Hierdoor hoopt de talg zich in de poriën op, samen met bacteriën en vetzuren. Als een porie scheurt, ontstaat er een ontsteking in de omliggende huid en verschijnt er een puistje. Acne wordt ook wel “jeugdpuistjes” genoemd. Hoewel niet helemaal juist, omdat ook volwassenen er nog last van kunnen hebben, geeft deze term wel aan dat dit type acne vooral tijdens de puberteit voorkomt. Vrijwel niemand komt de puberteit door zonder acne. Wel kan acne zich op totaal uiteenlopende wijzen uiten. Bij de één blijft het bij enkele onopvallende puistjes, bij de ander is het een uitgebreide aandoening met behalve pukkels en puistjes in het gezicht (neus, voorhoofd, wangen) ook op de rug en de schouders, in de hals of nek.

Hoewel acne op zich een onschuldige aandoening is, omdat het vrijwel altijd vanzelf verdwijnt voor het 25e jaar, werd hieraan tot voor kort maar weinig aandacht besteed. Toch kan het iemands leven behoorlijk vergallen, omdat het ontstaat op een leeftijd waarop men er graag bij wil horen, men veel met zichzelf bezig is en aandacht voor het uiterlijk groter is dan ooit. Als men dan geen gave huid heeft wordt dat als uiterst vervelend ervaren, bijvoorbeeld bij feestjes, afspraakjes of bij een sollicitatie.

Behandelplan

Een behandelplan is nodig om een mooi resultaat te bereiken, een intake vooraf is daarom ook nodig. Samen gaan we bekijken welke behandeling het meest geschikt is voor u. Wij hebben met onze NIMUE en pHformula behandelingen en producten zeer goede resultaten behaald! Voor iedere behandeling geldt dat ze het meeste resultaat hebben als u uw huid thuis de juiste gereedschappen geeft door middel van de juiste huidverzorging. Hiermee versterk je de werking van de behandelingen en blijven de resultaten langer zichtbaar.

Ziektekostenvergoeding Acne behandeling

Wij werken volgens de regels van de ANBOS en zijn in het bezit van de specialisatie Acne, waardoor vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Afhankelijk van uw polis kan deze behandeling worden vergoed door de zorgverzekering. De acnebehandeling wordt bij de meeste zorgverzekeringen wel vergoed.
Twijfelt u of dat ook u geldt? Raadpleeg dan uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

0

Start typing and press Enter to search

JOIN THE SKINFIX FAMILY!

FAMILY MEMBERS HEBBEN
EEN STREEPJE VOOR.
PROFITEER DAAROM ALS EERSTE VAN ONZE AANBIEDINGEN, NIEUWTJES EN DE
LAATSTE BEAUTY TIPS & TRICKS